ANNULEREN EN RETOURNEREN


BEDENKTIJD / RETOUR

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u (voor het retour zenden) contact met ons opnemen via info@dehippetante.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Voeg bij je retourzending ook een briefje bij met je naam, adres, bankrekeningnummer en het nummer van je bestelling, zo kunnen wij je retourzending sneller verwerken.

 

RETOURADRES

Hippe Tante
Wijkersloot 29
3961 MN Wijk bij Duurstede

 

PRODUCT RUILEN?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem (indien het product niet gepersonaliseerd is). Je kunt hiervoor contact opnemen met info@dehippetante.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product (deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket).

 

WAAROM BETAAL IK DE KOSTEN VOOR HET RETOURZENDING?

De verzendkosten die we in onze webwinkel rekenen zijn lager dan de daadwerkelijk gemaakte verzendkosten door Hippe Tante. En verzendingen vanaf €100,- zijn gratis. Daarmee komen we onze klanten tegemoet. We gaan er vanuit dat de informatie op onze website duidelijk en volledig genoeg is om een weloverwogen keuze te maken voor een artikel. Als je twijfelt over een aankoop, kan je ons altijd mailen of bellen naar de winkel voor advies. Het is voor ons geen enkel probleem om extra informatie over een artikel te geven, zoals bijvoorbeeld het gewicht of de maat, of meer informatie over de kleuren/materialen. We helpen je graag. Wanneer een besteld product toch geretourneerd wordt vinden wij het redelijk dat de verzendkosten hiervoor bij de klant liggen. 

 

IK HEB PER ONGELUK EEN VERKEERD AFLEVERADRES DOORGEGEVEN ...

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.  

© 2017 - 2024 Hippe Tante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel